Copywriting/ Content Writing

Oferim servicii profesionale remarcabile. Îmbunătățim autoritatea și încrederea brand-ului tău în mediul online.

Rezumat
Într-o lume în care ne este din ce în ce mai greu să ieșim în față prin diversitatea produselor, uneori vocea brandului poate fi exact cea care face diferența. Totuși, timpul nu ne permite de fiecare dată să exprimăm ceea ce am dori, mai ales dacă volumul de muncă este mare. Din acest motiv apare nevoia externalizării serviciilor, iar noi vă putem oferi gama noastră de servicii profesionale de content writing și copywriting.

Servicii de content writing și copywriting

Serviciile noastre de content writing și copywriting se adresează oricărui tip de site, deoarece oferim articole din cele mai diverse, indiferent de dimensiunea acestora. Vă oferim așadar servicii de content writing care vizează:

Content writing
Scriere continut website prezentare

Conținut site de prezentare

Dacă aveți nevoie de un site în care să faceți o prezentare a produselor și serviciilor, fără însă a le expune sub forma unui magazin online, noi putem crea materiale care să exprime exact ceea ce aveți nevoie. Realizăm pagini de site de prezentare, prin conținut unic, calitativ și interesant pentru cititor, având în vedere și optimizarea necesară pentru ca motoarele de căutare să indexeze cât mai bine site-ul, poziționându-l pe poziții superioare.

Articole de blog

Punctul de vedere al brandului este important, iar dacă textele relativ mici se potrivesc postărilor pe rețele sociale, în blog adoptăm tonul potrivit și scriem despre acele produse sau servicii despre care este nevoie de informare sau, de ce nu, educare. Articolele de blog pot varia ca lungime în funcție de nevoile dumneavoastră, însă întotdeauna conținutul este informativ, bine selectat, astfel încât să atragă atenția asupra produselor din site, dar și asupra unei surse bune de informare, adică asupra blogului în sine. Dacă vă doriți să fiți considerați o sursă eficientă de informare, atunci ar trebui să aveți în vedere articole cât mai bine documentate, pe care noi le putem realiza împreună cu optimizarea aferentă.

Content writing
Realizare comunicate presa

Comunicate de presă

Fie că vreți să transmiteți o informație nouă, să anunțați lansarea unui nou produs sau serviciu, sau pur și simplu să atrageți atenția din când în când cu oferte noi, comunicatele de presă sunt o metodă excelentă de promovare. Noi putem realiza aceste articole adoptând tonul specific și respectând brief-urile puse la dispoziție, pentru documentare.

Nevoia de servicii de copywriting și content writing este din ce în ce mai acută, mai ales o dată cu trecerea a mai multor afaceri din mediul offline în mediul online. Din acest motiv este nevoie de persoane specializate pe acest domeniu pentru a realiza articole calitative, descrieri corecte de produse și advertoriale foarte bune, care să aducă trafic în site și care să genereze în final conversiile.

Noi ne ocupăm atât de content writing și copywriting și vă oferim conținut calitativ, optimizat, care să vă ajute în ceea ce privește creșterea organică dar și menținerea, respectiv consolidarea unei poziții cât mai bune în motoarele de căutare.

Afacerile sunt făcute să iasă în evidență însă uneori ele au nevoie doar de un mic boost. Noi putem să oferim acest boost prin intermediul conținutului de calitate realizat de către o echipă profesionistă.