Creare magazin online

Ai posibilitatea să îți vinzi online produsele 24/7 cu integrare de procesator de plăți precum Euplătesc, PayPal, Netopia sau altele.

Rezumat

Magazinele online au cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, deoarece majoritatea afacerilor și-au deschis porțile și pe diferite canale digitale, încercând astfel să vină mai eficient în întâmpinarea clienților. Magazinele online sunt varianta digitală a magazinelor fizice, iar ele vin cu avantaje reale la nivel de conversii, deoarece oferă posibilitatea utilizatorilor de a alege fără a fi presați de timp, dintr-o gamă variată de produse.

Cifre utile

71%

dintre clienți cred că vor face o afacere mai bună online decât în magazine.

80%

dintre utilizatorii de internet fac cumpărături online.

40%

din totalul cumpărăturilor au fost făcute de pe mobile în 2018.

De ce propriul magazin online?

Deși în concurență directă cu platformele de tip marketplace, magazinele online rămân soluția viitorului, deoarece dincolo de orice canal de vânzare, platforma proprie de vânzare este cea care va oferi ponderea cea mai ridicată la nivel de vânzări. În același timp, chiar dacă alte platforme de vânzare dispar treptat din lumina reflectoarelor, un magazin online este de sine stătător, gata oricând să genereze conversii, așadar vânzări ale produselor oferite.

Creare magazin online
Orientare spre conversii

Orientat spre conversii

Pentru că este nevoie ca un magazin virtual să genereze conversii, adică să vândă, acesta fiind scopul final, este nevoie ca acesta să ofere clienților o adevărată experiență de cumpărare. Pentru aceasta este necesar să implementați în site o serie de măsuri care să ajute utilizatorul să finalizeze o comandă, fără ca acest lucru să se facă cu greutate.

Realizare magazin online

Este unul dintre serviciile pe care noi le oferim, bazându-ne pe cunoștințe și experiență, dar și pe noutățile în domeniu, care apar de la un an la altul. Pentru ca un magazin online să fie bine cotat și apreciat de către utilizatori, el trebuie să se comporte exemplar la fiecare pas al navigării utilizatorului. Astfel, începând cu interacțiunea inițială, cu un front page foarte bine realizat și terminând cu pagina de finalizare a comenzii și de plată online, noi ne putem ocupa de implementarea fiecărui modul care să îmbunătățească site-ul tău.

Realizare magazin online

O alegere excelentă pentru lansarea pe piața online. Relația de colaborare a fost și este în continuare dinamică, promptă, cu multe sfaturi utile pentru bunul demers al magazinului online și deci al afacerii. Doar recomandări bune pentru Web Expert Iași.