De ce să îți faci un website pe WordPress?

Alegerea platformei pe care vrei să îți faci site-ul este una destul de dificilă, mai ales dacă ești la început de drum. Cu siguranță ai auzit de delimitările care se fac în funcție de tipul website-urilor și probabil ai auzit adesea și diferite nume de platforme pe care ar trebui să îți realizezi site-ul. WordPress este de departe cea mai bună soluție pentru majoritatea website-urilor, în principal datorită funcționalităților și caracterului intuitiv pe care platforma îl oferă.

Ce este WordPress?

WordPress este o platformă, adică un spațiu web pe care poți instala site-ul și pe care îl poți configura astfel încât acesta să arate exact așa cum ți-ai dori. Platforma este una universală, adică ea poate fi utilizată atât pentru realizarea de site-uri de prezentare, cât și pentru realizarea unui blog sau a unui magazin online de produse. Vei vedea că platforma este intuitivă și, foarte important, este și tradusă în limba română, lucru care te va ajuta să utilizezi mai ușor funcționalitățile.

WordPress îți oferă o gamă variată de teme

Fie că vrei o temă dedicată, cu funcționalități speciale sau cu un anumit aspect, sau fie că vrei pentru început o temă gratuită, vei vedea că WordPress îți oferă ambele variante, astfel încât tu să poți fi mulțumit. Vei vedea că un website pe WordPress te va ajuta și la nivel de integrare a temei, deoarece paltforma este ușor de înțeles și de utilizat. Firește, pentru alegerea temei este indicat să te sfătuiești cu un programator, pentru a vedea ce se potrivește site-ului tău, iar din acest punct de vedere echipa noastră îți stă la dispoziție cu servicii CMS, instalare și personalizare, dar și cu serviciile ce au în vedere update-urile necesare.

Un website pe WordPress îți oferă facilități la nivel de pluginuri

Unele dintre cele mai bune pluginuri pe care le poți folosi vin de la WordPress, iar în cea mai mare parte ele sunt gratuite. Vei observa că din zecile de mii de pluginuri WordPress vei putea alege tot ceea ce îți este necesar, diversitatea fiind foarte mare. În funcție de specificul site-ului tău vei avea nevoie de pluginuri care să îți protejeze spațiul online, însă și aici s-ar putea să ai nevoie de ajutor în ceea ce privește implementarea corectă a acestora.

Un website pe WordPress este bine văzut de către motoarele de căutare

În general motoarele de căutare indexează fiecare site, indiferent de platformă sau tipul lor. Totuși, în cazul WordPress, cu o implementare bună a temei și a funcționalităților, dar și cu un plugin potrivit pentru optimizare, ai toate șansele să crești un site în mod rapid și să îl ajuți să rankeze repede și eficient.

WordPress este o platformă foarte populară în întreaga lume

În ultimii ani a crescut foarte mult numărul utilizatorilor care au ales platforma WordPress pentru site-urile lor, în detrimentul unor alte platforme poate mai cunoscute. WordPress a devenit popular în foarte scurt timp în mare parte datorită accentului pus pe user experience, care aduce atât de multe beneficii la nivel de trafic și firește, de conversii.

Echipa noastră îți vine în întâmpinare cu soluții de personalizare a site-ului tău, dar și cu opțiuni suplimentare de Content Management System pentru ca site-ul tău să și arate, dar să și funcționeze cu adevărat impecabil.