Design grafic

Un studio de design grafic din Iași, care oferă sfaturi oneste și experiență în industrie
Pe scurt

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce ai avea nevoie de grafic design, ei bine îți propunem să privești puțin la câteva branduri mari, pe care le poți intui sau recunoaște chiar și după simple asocieri de culori sau forme. Designul grafic, prin componentele sale de design, aduce o nouă lumină asupra felului în care este percepută afacerea ta, din doar câteva elemente vizuale care capătă practic însemnătate și valorile brandului.

Cifre utile

60.000

Creierul uman procesează imaginile de 60.000 de ori mai rapid decât textul.

51%

dintre companii fac o prioritate din crearea elementelor grafice

85%

dintre adulți consumă conținut pe mai multe dispozitive în același timp

Identitatea vizuală

Este parte integrantă din ansamblul de design grafic și este una dintre modalitățile cele mai eficiente de a deveni în timp, prin strategii de calitate, un brand cunoscut tuturor. Uneori chiar și companii mici, care aparent nu ieșeau în evidență prin nimic special, și-au implementat elemente specifice de design grafic ajungând astfel foarte cunoscute, amintite, astfel încât unele și-au câștigat clienți pe viață.

Realizare identitate vizuala
Servicii design grafic

Servicii calitative de design grafic pentru orice afacere

Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă grafică pentru afacerea dumneavoastră, începând cu simple operațiuni de grafic design printabil și până la webdesign grafic. Așadar, ne putem ocupa deopotrivă atât de cerințele din zona de prezență online cât și din zona de offline. Suntem atenți, proactivi și identificăm rapid nevoia de grafic design, pentru a îmbunătăți performanțele vizuale ale firmei dumneavoastră.

Logo design

Realizăm logouri și alte elemente de reprezentare a brandului conform strategiei alese împreună cu clientul și oferim un adevărat suport în implementarea modificărilor de design chiar și pe site-uri preexistente. Putem ajuta astfel la îmbunătățirea prezenței online deoarece acesta este cel mai sigur drum pentru a ajunge în mod sigur la clienții direct interesați de anumite produse sau servicii.

Servicii logo design
Realizare cataloage si pliante

Pliante publicitare

Ne ocupăm de realizarea elementelor de design grafic pentru pliante publicitare, broșuri sau orice alt element care să ajute la prezentarea produselor sau serviciilor unei companii, având în vedere briefurile clare și materialele informaționale pe care le primim de la clienții noștri.

Elementele de design grafic sunt practic unele dintre cele mai importante suporturi în direcția de brand awareness, deoarece acestea oferă facilitatea vizualizării, dar și scanarea și asocierea elementelor de grafic design cu brandul reprezentant. Ne străduim să oferim cele mai inovative idei pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, astfel încât aceste materiale să ajute cât mai mult în ceea ce privește recunoașterea brandului și implicit creșterea eficientă a acestuia.

Colaborarea s-a desfășurat în condiții de cea mai înaltă calitate. Mi s-a răspuns amabil, prompt și eficient la toate cererile și observațiile pe care le-am avut. Consider că rezultatul colaborării (elemente de identitate vizuală: logo, carte de vizită, antet, semnătură electronică) este unul peste așteptări. Voi recomanda serviciile și altor persoane!