Optimizare website

Succesul oricărui website dezvoltat depinde de o strategie digitală bine elaborată

Pe scurt

Website-ul oricărei afaceri are nevoie să lucreze concomitent pe două direcții principale. Pe de o parte vorbim SEO, optimizare specială pentru motoarele de căutare, iar de pe altă parte avem în vedere componenta umană, adică nevoia clientului de a-i vorbi pe limba lui. Ce au în comun cele două elemente? Ei bine exact partea de optimizare a site-ului, care privește funcționalitățile acestui spațiu virtual dar și rezultatele obținute de către acesta.

Cifre utile

50%

din interogările motorului de căutare sunt de 4 cuvinte sau mai mult.

70%

din consumatorii care au făcut o căutare locală au vizitat un magazin localizat pe o rază de 5 km.

30%

dintre utilizatori spun că experiența utilizatorului este cel mai important factor dintr-un site web.

Rezultate SEO

Foarte mulți proprietari de site-uri, bloguri sau magazine online, își doresc ca brandul lor să evolueze rapid și să aducă, așa cum este și firesc, conversii în timp cât mai scurt. Totuși, sistemul de optimizare website nu funcționează de pe o zi pe alta, deoarece totalitatea măsurilor luate spre optimizarea unui spațiu virtual au la bază câteva etape peste care nu se poate trece.

Un site nu urca foarte repede în clasamentul motoarelor de căutare dacă optimizarea sa nu este făcută sau nu este făcută în mod corect. Pentru ca un site să fie văzut de către motoarele de căutare el trebuie să funcționeze foarte bine la nivel de optimizare, prin acesta înțelegându-se în primă fază optimizările la nivel de categorii, pagini de produse, sau chiar pagini de prezentare.

Rezultate SEO

De ce ai nevoie de optimizare?

Spre deosebire de Google Ads, o altă resursă utilă de promovare de la Google, optimizarea pentru motoarele de căutare sau SEO are în vedere o creștere organică a site-ului. Această creștere vine din multe lucruri, însă toate au la bază optimizarea SEO:

  • motorul de căutare oferă poziții superioare site-urilor care folosesc cuvinte cheie și optimizări off page și on page (fie și prin long tail keywords)

  • motorul de căutare răsplătește site-urile optimizate care, prin faptul că au o astfel de optimizare oferă adevărate soluții la problemele clienților

  • clienții care îți accesează site-ul îi sporesc acestuia gradul de încredere, deoarece dacă site-ul este optimizat, el va fi afișat ca potențial răspuns la nevoia clientului, iar alegerea de a vizita site-ul și de a reveni poate ulterior (sub formă de client recurent) crește gradul de încredere a motorului de căutare în site-ul tău.

  • motorul de căutare sprijină site-urile care folosesc White Hat SEO pentru o creștere organică, în timp.

Servicii SEO Iasi
Strategie SEO

Strategie SEO

Un site nu are cum să reușească să atingă primele poziții doar prin simpla prezență, iar aici vă putem ajuta noi. Îți stăm la dispoziție cu servicii profesionale de optimizare website și de alegere a strategiilor de promovare care să se potrivească cel mai bine intereselor tale.

Servicii SEO

NU ȘTII DE UNDE SĂ ÎNCEPI?

Pentru că fiecare proiect este special pentru noi și pentru că ajungem să credem în fiecare idee cu potențial, suntem de părere că este nevoie și aici de oferte personalizate de optimizare site, în funcție de nevoile tale, dar și de planurile de afacere și de creștere a acesteia.

Vă invităm să ne contactați pentru a pune bazele unei strategii eficiente de optimizare, care să vă asigure o bună vizibilitate în mediul online, atât din punct de vedere SEO, cât și ca sursă relevantă de produse, servicii sau informație.