WordPress development

Peste 6 ani de experiență în WordPress development

Pe scurt

O dată ce un site este realizat, acesta nu va rămâne același de-a lungul timpului, deoarece mediul online evoluează de la un an la altul. Trebuie să știți că un site trebuie în permanență actualizat și modernizat, pentru ca acesta să fie într-o concordanță deplină cu cerințele utilizatorilor. Implementarea de plugin-uri, funcții sau module, pe scurt tot ceea ce înseamnă dezvoltarea platformei pe care se află site-ul, poate fi realizat de către noi prin serviciul WordPress development.

WordPress development

Cod de calitate

Scalabil și user friendly

Management de conținut facil

WordPress

este cea mai intuitivă platformă web la acest moment destinată susținerii site-urilor și a magazinelor online. Limbajul de programare poate fi adesea o provocare pentru administratorii sau proprietarii de site-uri, drept pentru care este nevoie de un specialist pentru implementarea proiectelor de modernizare asupra spațiului virtual deținut.

Noi vă stăm la dispoziție cu servicii destinate dezvoltării site-urilor create pe platforma WordPress, cu toate funcțiile ce necesită implementare, astfel încât să vă ușurăm sarcinile în ceea ce privește mentenanța și dezvoltarea site-ului.

WordPress development
WordPress CMS

WordPress CMS

WordPress este un CMS – Content Management System. Astfel, este vorba despre gestionarea conținutului site-ului, fie că vorbim despre imagini, produse sau pagini întregi de site.

Echipa noastră a strâns în portofoliu un număr însemnat de site-uri pentru care am lucrat la nivel de CMS, fie că este vorba despre site-uri de prezentare, de magazine online sau de bloguri. Este important să știi că și marile companii ale lumii folosesc platforma WordPress pentru gestionarea informației, această platformă fiind în acest moment una dintre cele mai cunoscute și populare.

Facilități

WordPress este foarte intuitiv și nu face altceva decât să ușureze munca utilizatorilor, însă există și anumite aspecte de programare care fac necesară intervenția unei echipe specializate. În funcție de ce vă doriți să implementați în site se schimbă foarte mult și modul de operare, iar aici este nevoie de profesioniști pe care să vă puteți baza astfel încât site-ul dumneavoastră să arate, dar mai ales să și funcționeze în mod ireproșabil.

Facilitati WordPress
Mentenanta si Suport WordPress

Viteza unui site, felul în care acesta rulează programele sau aplicațiile, gestionarea datelor și a informațiilor, determinarea traseului utilizatorului în site, încărcarea imaginilor și multe alte aspecte ce țin de buna funcționare a site-ului cad în sarcina echipei de WordPress development, tocmai pentru a vă ușura munca și pentru a crește performanțele mediului online.

WordPress este o platformă care poate fi învățată relativ repede, drept pentru care aveți posibilitatea să faceți modificări la nevoie, atunci când cerințele o impun. Pentru setarea corectă însă a site-ului și pentru implementarea corectă a modulelor care îi definesc aspectul și funcționalitatea este însă necesar să apelați la profesioniști, iar noi vă stăm la dispoziție cu aceste servicii de WordPress development.

Seriozitatea și profesionalismul sunt cuvintele ce caracterizează munca voastră. Mulțumim!