Web design personalizat vs. Website template

Proprietarii de afaceri sunt mereu în căutarea economisirii banilor și de a face afacerea profitabila. Când vine vorba de crearea prezentei online pentru afacerea acestora, la fel ca și materialele de marketing și aspectul biroul, site-ul dvs. are nevoie de a proiecta o imagine profesionala. Cu cat este mai profesionala prezenta afacerii tale, cu atat va fi mai de prestigiu.

Multi proprietari de afaceri nu înțeleg cu adevărat diferența între a avea un web design personalizat și folosirea unui website template. În acest articol ne vom uita la ambele moduri de a avea site-ul dvs. construit și costurile implicate.

Web Design Personalizat

Mulți cred că a avea un web design personalizat este prea scump, dar să ne uităm la avantajele in angajarea unui web designer .

Beneficiile web design personalizat:

Design-ul unic.
Un web design personalizat este creat doar pentru afacerea ta. Site-ul dvs. va fi diferit de oricare altul.
Prin angajarea unui web designer potrivit, acesta va construi website-ul astfel încât aceasta sa fie SEO friendly.
Codarea site-ului dvs va influența succesul dumneavoastră în motoarele de căutare.
Site-ul va fi mai adaptabil la nevoile companiei dumneavoastra.
Dacă ați făcut planificarea site-ul dvs., veți avea o listă de caracteristici pe care doriți să le aveți. Prioritizarea acestei liste de caracteristici ii va da web designer o idee despre ceea ce doriti în viitor, în cazul în care bugetul nu va permite toate caracteristicile pentru a fi puse în aplicare de la început.
Scalabilitate.
La fel ca la adaptabilitate, dacă ați planificat ceea ce vreti în viitor pentru site-ul dvs., un web designer bun va lua în considerare acest lucru, deoarece va selecta tehnologiile de utilizare în timpul construirii site-ului.
Alte puncte care se iau în considerare atunci când va decideti dacă web design-ul personalizat este pentru dvs. sunt:

Aveti de gand sa administrati singur site-ul?
Dacă nu intenționați să învatati cum se codeaza un site web (sau ai pe cineva din personal, care pot face acest lucru bine), atunci ar trebui sa solicitati un sistem de management de conținut (CMS) trebuie încorporat în web design. Există limitări privind unele sisteme de management al conținutului.
Veti utiliza grafica creata pentru site si in alte scopuri?
Designul site-ului ar trebui să includă branding-ul companiei dumneavoastră. Dacă ați stabilit deja branding-ul, atunci acesta ar trebui inclus în site.
Pentru o afacere care nu are stabilit branding-ul sau merge pe redesign, atunci veți vrea să știti dacă puteți utiliza grafica de pe site-ul în altă parte, cum ar fi antet, broșuri pentru a menționa doar câteva. Acest lucru va crește prețul web design-ului personalizat, dar atunci veti avea toate elementele in concordanta.

Website Templates

Există o concepție greșită cu privire la modul benefic și economic, folosind site-ul gratuit template-uri sau achiziționate site-ul șabloane este. Să ne uităm la unele puncte despre șabloane:

Template-urile sunt bune pentru:

Inspirație pntru culori, asezare in pagina și functionalitati.
Nu poți pune un web designer sa copiere acestea, dar ele dau web designer-ului o idee despre aspectul pe care il doriti.
Bugete mici si nevoia de a avea un website online, cât mai repede.
Dacă bugetul va limiteaza la publicarea afacerea dvs. pe internet, atunci un website template ar putea fi varianta potrivita.
Timpul de dezvoltare mai scurt.
Folosind un website template veti avea o perioadă de dezvoltare mai scurta necesara pentru site-ul dumneavoastră
Un web designer potrivit poate trece de limitarile unui sablon si il poate personaliza conform nevoilor dvs
Acum, pe alte considerente atunci când aleg un șablon site web.

Folosind website templates are unele dezavantaje:

Vor fi multe alte persoane care folosesc același șablon.
Dacă nu se plăteste prețul „Exclusive” pentru șablon, acesta se va vinde in continuare. Aveti in vedere insa, o data platiti acest pret, mai sunt si altii care au cumparat șablonul înainte de dvs și ei încă mai au dreptul să-l folosească.
Daca este un șablon într-adevăr frumos, pot exista o mulțime de alte persoane care au cumparat deja acest șablon.
Veți fi limitat la personalizarea modelului site-ului.
Fără aptitudini de codare web, va trebui fie sa invatati acest lucru, fie sa angajati pe cineva să vă ajute.
Unele template-uri sunt facute foarte specific. Includerea graficii proprii sau a unui conținut extins, sablonul se poate deteriora.
Uneleșabloane nu sunt construite intr-un mod SEO friendly.
Așa cum sa explicat mai sus, este important modul în care se face codarea site-ului dumneavoastră. În cazul în care nu se face corect, aceasta ar putea afecta eforturile de marketing pe internet.
Codificarea învechita.
Dacă șablonul web utilizează o codificare învechita, website-ul ar putea să nu funcționeze în toate browserele web.
Web Design Personalizat sau Web Site Template?
Atunci când va decideti sa alegeti intre un web design personalizat sau un website template țineti cont de faptul că doriți afacerea dvs să fie diferita și să fie de neuitat.

În ambele cazuri, veti ceva de lucru pentru a ajunge acolo sus în rezultatele motorelor de căutare. Avand un site web care arata frumos este doar o parte din pachetul de internet marketing. Vor trebui cautate cuvintele cheie potrivite si apoi includerea acestora în conținutul fiecăreia dintre paginile dumneavoastră.

Pentru a menține sau a construi un website va trebui să investiti ceva timp (și bani, eventual) în învățarea a tot ceea ce este pentru a construi o pagina web.

Acum, ca aveti aceste detalii la dispozitie, puteti lua decizia care vi se potriveste.

Există o vorbă veche:

„Time is money”

Țineți minte asta atunci când alegeti între proiectarea unui website personalizat și un website template.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin